Lige nu myldrer det med edderkopper i alle afskygninger. Med dem følger deres fantastiske spind alle vegne. Passer man ikke på, vikles man let ind i spindet der ofte er placeres ganske stratetisk af den glubske edderkop.
 
Mange insekter flyver intetanende direkte ind i spindet og bliver et let offer for edderkoppens snedige fangstnet. Der er ingen tvivl om den listige plan hvormed mange insekter går til grunde.
 
Midt i spindet sidder "loggeren" selv og tøver ikke et splitsekund så snart byttet fanges i nettet.
 
Men nu kommer det interessante der skjuler sig bag denne grufulde og snedige fangstmetode. Har du bemærket det smukke spindelvæv? Har du bemærket hvor fantastisk udført det er?
 
Dét viser os en umådelig vigtig pointe der på en måde stråler ud af den mørke side af spindelvævet. For, dér hvor satans store bedrag ofte overrumpler os i det personlige, i denne verdens sidste tid eller i vores relationer, står Jesus med åbne arme og viser sin kærlighed og hjælp i rette tid.
 
Selv midt i trængsler og modgang og når vi føler os fanget i satans spind af løgne og bedrag og ofte fristelser, må vi se på spindelvævets skønhed - Jesus!
 
Verdens bedrag bliver kun større og vi må aldrig slippe Jesus af syne, vi må holde os nær til ham for ikke at blive fanget i satans spind. Bliver vi alligevel fanget og føler afmagt, opmuntres vi af Johannes ord i 1. Joh. 3:1: "Se, hvor stor kærlighed Faderen har vist os, at vi kaldes Guds børn, og vi er det!"