JESUS GÅR MED HELE VEJEN!
 
Dag og nat lever vi i spændende tider. Det er ustabile tider, røstende tider og jorden skælver omkring os. Mørket udfordrer vores tro på evangeliet - intet kommer let til os. Vi må stræbe efter den kommende sejrskrans og løbe mod målet.
 
"Men dette ene gør jeg: Jeg glemmer, hvad der ligger bagude, og strækker mig frem mod det, der ligger forude; jeg jager mod målet, efter sejrsprisen, som Gud fra himlen kalder os til i Kristus Jesus." Flipperne 3:13
 
Men vi stoler på ham der leder os gennem trængsler og svære stunder. Vi stoler på at Jesus kommer snart og forløser vores skrøbelige menneske. Vi stoler på at Jesus bringer os hele vejen til hans komme.
 
Vi må holde ud i tro og håb selvom verden omkring os kun bringer os mismod.
 
Og kære venner! Hver eneste dag må vi være rede, være stærk i troen og bede. Dag og nat må vi være årvågne og forberedt, for Jesus kan komme når som helst - uden varsel. Jesu komme er nær og bring evangeliet ud i al verden.
 
Mens vi sukker efter at se vores himmelske Far i skyerne, glædes vi over dét vi har i vente: "Hvad intet øje har set og intet øre hørt, og hvad der ikke er opstået i noget menneskes hjerte, det, som Gud har beredt for dem, der elsker ham." 1. Korinter 2:9.
 
AMEN