Som gartner og fritidsmand har jeg gennem mange år levet med vejrets luner og dets omskiftelige humør. Vind og regn har med solskin haft sin evige rytme, hvor sanserne skærpes til at kende de mange vejr varsler.
 
Jeg har ofte beundret at haglbygen og koldfronten aldrig kommer uden varsel! En haglbyge varsler altid sin ankomst eller når der er "sne i luften". Det synes som om der er en varslende naturlov i skaberværket. Også en åndelig naturlov, det er som om at Gud varsler sit folk ligesom vi læser i Amos 3:7: "Nej, Gud Herren gør ikke noget, førend han har åbenbaret sine planer for sine tjenere, profeterne."
 
Hér gælder det ikke om at sove og være blinde for tidens tegn. Jeg er overbevist om, at Jesus varsler sit komme til sine troende. Jo, det øjeblik kender kun Faderen hvor vi hentes hjem. Men lysets børn ser og tyder tegnene på hans komme, for vi længes efter at se Jesus.
 
Netop i disse år er et digitalt mærke hastigt under udvikling, bankerne varsler kontantløst samfund om 3-4 år, Israel vender hjem med millioner af jøder, enorme globale spændinger hvor en gnist kan udløse krig og vi ser, hvor hastigt flere lande forbyder ikke-vaksinerede at deltage i samfundets goder.
 
Jesus har for længst varslet den allersidste tid og endda sagt, at vi dér skal løfte vores hoveder. Halleluja! Jeg tror den sidste høst står for døren og snart vil nådetiden rinde ud. Og vi må arbejde til natten kommer med hver vores talent.
 
Med det store løfte fra Jesu egen mund løfter vi vores hoveder og priser Herren for ordet i Esajas 25:8: "Han opsluger døden for stedse. Og den Herre Herren aftørre tåren af hver en kind og gør ende på sit folks skam på hele jorden, så sandt Herren har talet."
 
Kom godt hjem - Himlen venter forude!