“…og de sagde: “I galilæiske mænd, hvorfor står I og ser op imod Himmelen? Denne Jesus, som er taget fra jer til Himmelen, skal komme igen på samme måde, som I havde set ham fare til Himmelen.” Apost. 1:11.
 
Jesus kommer snart igen. Glæder vi os til det? Forbereder vi os og forventer vi det dybt i vores hjerte?
 
Uden at dømme mine brødre og søstre og med fare for at få svar på tiltale, må jeg undres. Undres fordi, at Jesu andet komme ikke er et stort tema i kirken, i samtaler og i evangeliseringen. Nuvel, her handler det ikke om hvornår Jesus kommer igen, men om at han kommer igen.
 
Jeg har samtalet med mange kristne hvor Jesu komme slet ikke fylder i deres hjerter. For som de siger, “vi ønsker ikke skræmmekampagner” og “det har man sagt i 2000 år”!
 
Jamen kære ven, hvor er længslen efter at se den kærlige Jesus vi dagligt tror på og beder til? Hører man nogensinde om en brud, der ikke med glæde ser frem til at møde sin brudgom? Nej vel.
 
Paulus siger i Fil. 3:13: “Jeg glemmer, hvad der ligger bagude, og strækker mig frem mod det, der ligger forude; jeg jager mod målet, efter sejrsprisen, som Gud fra det høje kaldte os til i Kristus Jesus.”
 
Nej, Jesus kommer ikke snart, siger mange. Men hvad gør det? For må vores daglige forventning være at møde Jesus når han kommer. Tænk! En dag skal vi stå ansigt til ansigt med den almægtige frelser i al sin herlighed, endda i fuldkomne legemer og renset fra vores jordiske synd og fordærv.
 
Hvem glæder sig ikke til det og må hvert enkelt hjerteslag lyde: Jesus kom snart!
Personligt tror jeg på at Jesus kommer meget snart, hvorfor? Ved at se på tidens tegn og de bibelske profetier.
 
Amen!