“Den, som har øre, høre, hvad Ånden siger til menighederne!” Åbenbaringen 2:7
 
Sover vi? Ser vi tidens tegn? Inden for få dage læser vi overskrifter i pressen om trusler om en russisk invasion af Skandinavien, Kina der advarer sit militær om krig, voldsomme uroligheder i Israel og om et Frankrig der synes at være på randen af borgerkrig. Vi læser, at de kristne kirker i Frankrig brændes og lukkes, i snit 2 om måneden. Modsat åbnes 2 Moskéer om måneden.
 
Aldrig i historien har der været så mange krige og konflikter som nu. Mange i den finansielle verden frygter et snarligt økonomisk kollaps og videre beretter pressen næsten dagligt, om alvorlige nyheder.
 
Hvor meget skal til før vi kristne vågner, kirken vågner? Tiden vi lever i er alvorlig og må ikke ignoreres. Jesus har advaret om den sidste tid før hans genkomst. Han sagde vi skulle løfte vores hoveder når ting begynder at ske. Jamen det var jo ingen skræmmekampagne, men praktisk talt en opmuntring, for tiden stunder til.
 
Tiden har veer og snart fødes en ny tid hvor de troende skal opleve herligheden og de ugudelige skal møde helvedes mørke.
 
Lad dem som vil lytte til Ånden og Bibelens ord se tidens tegn!