Ordet i Daniels Bog 12:4 manifesteres i den tid vi lever i. “Og du, Daniel, skal holde ordene skjult og forsegle bogen til endetiden. Mange skal flakke om, men kundskaben skal blive stor.” Hvad menes egentlig med “flakke om”? Jeg tænker på vores tid hvor vi flakker om på jorden, vi rejser som aldrig før her og der og er i stand til det!
 
Kundskaben er stor. Hvornår kommer den tid, hvor der udvikles kunstige mennesker, eller hybridmennesker der tilmed styres med en chip. Det er ikke utænkeligt og sker det, må målet være at få mennesker væk fra Gud og lade dem tilbede en anden Gud. Antikrist.
 
Vi oplever i disse år, at verden sitrer - noget er i gærde. Absolut! Vi hører om hele parabolen omkring kkoorroonnaa og fem Ge, tæst og en masse agendaer der vækker vores frygt og bekymring.
 
Jeg gik en tur forleden på en kirkegård, vejret var gråt, vådt og koldt og da jeg ville ind og se kirken, var der kun adgang med mundbind. Ikke kun for munden, men også op over næsen, fik jeg udtrykkeligt at vide. Senere buldrer nyheden i radien, at børn og unge skal tæstes to gange om ugen for at få skolegang.
 
Kære venner, hvor finder vi glæden og livsgnisten i dette? Nej, en dag skal de troende opstå fra gravene i uforgængelige legemer og vi skal engang ikke begrænses af jordiske restriktioner. Vi skal sidenhen opleve friheden i Jesus. Den sande frihed der gør os frie. Sandheden skal frigøre os og allerede nu har vi autoritet til at proklamere den sande frihed over vores liv.
Videre læser vi i Joh. 8:32: “Og I skal lære sandheden at kende, og sandheden skal frigøre jer.” Halleluja!
 
Så, kundskaben er blevet stor og vi lever i de sidste tider hvor Jesus med ét kommer og henter de troende.
 
Indtil da skal vi lovprise Gud og sætte os selv fri i Jesu navn. “For at i Jesu Navn hvert Knæ skal bøje sig, i Himmelen og på Jorden og under Jorden.” Fil. 2:10