En af minde Facebook venner har gjort opmærksom på denne artikel fra The Irish Times.
Det bliver mere og mere åbenbaret hvor vi er på vej hen, et verdensomspændende slaveri hvor mennesket indgår med deres kroppe i en total digital kontrol.
 
Hvorvidt de troende skal bortrykkes før alt dette sker, er ikke et tema her, men ét er sikkert, Jesus Kristus er vores håb og frelse. Og jo mere formørket og kontrollerende denne verden bliver, desto langt mere sender Gud sit lys og sin frihed til os.
 
Og der hvor satans antikrist kæmper for at ødelægge Guds skabning, giver Gud os forjættelse om genoprejsning til evigt liv gennem troen på Ham.
 
“I begyndelsen var ordet, og ordet var hos Gud, og ordet var Gud. Han var i begyndelsen hos Gud. Alt blev til ved Ham, og uden Ham blev intet til af det, som er. I Ham var liv, og livet var menneskers lys. Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke.” Johannes 1:1-3.
 
Ray Kurzweil er direktør for teknik hos Google, men han er bedre kendt for at skrive bedst sælgende bøger, der skitserer fremtiden for kunstig intelligens.

Han har lavet 147 forudsigelser om fremtiden for teknologi, herunder allestedsnærværende bærbare enheder og overgangen fra stationære og bærbare computere til smartphones og tablets. Faktisk er hans forudsigelse sats blevet bedømt 86 procent nøjagtige.

Med dette i tankerne, fans var glade for at se Kurzweil besvare deres spørgsmål i en live streaming interview session i sidste uge, hvor han uddybede sine forudsigelser.

Computer vision

Kurzweil mener, at ægte AI vil ankomme, når snævre felter inden for maskinlæring, computervision og så videre bliver bredere og bredere, indtil der "ikke rigtig vil være nogen forskel mellem AI og naturlig [menneskelig] intelligens".

"Det er ikke en fremmed invasion af AI fra Mars; vi vil gøre os klogere ved at fusionere med det, "tilføjede han. Denne sammenlægning vil ske ved hjælp af nanobots, forudser han.

"I 2030'erne vil vi sende nanorobots ind i hjernen, der vil give fuld fordybelse virtual reality inde fra nervesystemet og vil forbinde vores neocortex til skyen. Ligesom hvordan vi trådløst kan udvide kraften i vores smartphones 10.000 gange i skyen i dag, vil vi være i stand til at udvide vores neocortex