Februar 2021

Hvornår bliver vi bortrykket i skyerne - før, under eller efter trængslen? Dét spørgsmål synes at være sprængfarligt i kristne kredse, og jeg vil appellere til, at dette opslag ikke afføder debat men fører til enighed og fokus. Ikke på bortrykkelsen, men på Jesus Kristus.

Paulus skriver til Titus: “Men hold dig fra tåbelige stridigheder og slægtregistre og kiv og kampe om loven; thi de er unyttige og frugtesløse.” Kap. 3:9.

Bortrykkelses debatten kan alt for ofte ende i stærke holdninger med anklagende og stridbare ord. Personligt skal jeg ikke holde mig for god og må erfarer, at debatten ofte ender “unyttig og frugtesløs.”

Satan kæmper for at ødelægge Kristi Ånd i os og splitte de troende så vi står svagere og kommer væk fra Guds røst.

Kære venner, hvad du og jeg tror, ændre det ikke på Guds husholdning. Jesus henter sin brud når tiden er inde. Om det er før, under eller efter trængslen kender kun Gud Herren alene.

Lad os vælge fokus på Jesus. Lade os rense vores hjerter ved Blodet og søge styrke ved korsets fod. Dér finder vi enighed til at være et fyrtårn i mørket. “I skal have det sindelag overfor hinanden, som var i Kristus Jesus.” Fil. 2:5.

AMEN